top of page
VERWONDERSHELTER
VERWONDERSHELTER

Elke dag in augustus tussen 10:00 & 18:00

|

Herentals

VERWONDERSHELTER

Op het grasveldje, tussen de bomen, komt een heel bijzondere shelter die de bezoekers even op reis brengt in een micro-creatief universum.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

LOCATIE

Elke dag in augustus tussen 10:00 & 18:00

Herentals, Bovenrij 30, 2200 Herentals, België

WAT IS ER TE DOEN

Op het grasveldje, tussen de bomen, komt een heel bijzondere shelter die de bezoekers even op reis brengt in een micro-creatief universum. Deze dome bestaat uit houten elementen en recyclagemateriaal. 

Mars Hens nam als meubelmaker de leiding in de bouw van dit project. De andere Moktamee-bewoners hielpen graag en zorgden voor een inspirerende aankleding van de shelter. Binnen is er een krijtwand voorzien waarop de bezoeker telkens een boodschap achterlaat voor de volgende.

Zo zorgen we voor een verrassende verbinding tussen mensen. Een bezoek van de shelter verloopt zo:

  • één persoon (of maximum 4 personen tegelijk) komt binnen in de shelter en leest de boodschap op het krijtbord
  • de persoon kan het bijzondere, creatieve interieur en de boodschap rustig in zich opnemen en kan mediteren, tekenen, zingen, muziek maken met de klankinstrumenten die we voorzien, niets doen, …
  • na maximum 20 minuten in de shelter te verblijven, zet de persoon een nieuwe boodschap op het krijtbord voor de volgende bezoeker.

Zo maken we een schakel van toevallige inspiratie en een tof moment van rust en verwondering. We lieten ons inspireren door de Wish Tree van Yoko Ono, maar maken dit bijzondere kunstwerk met onze vertaling in de shelter nog net iets levendiger!

Elke dag van augustus te bezoeken tussen 10u en 18u.

DEEL DIT EVENT

bottom of page