top of page
Element-10.png

COMMUNITY

IMG_1221.HEIC
Ann

ANN

Ann

Ik ben Ann, 3 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van
hondenlijnen. Het idee hiervoor is gekomen omdat ik tijdens de lessen op de hondenschool mensen altijd hoorde klagen: de lijn is te lang, te kort, ...
Na wat brainstormen en wat online zoekwerk zijn we dan bij het PPM gebeuren gekomen en ben ik gaan experimenteren. En nu 3 jaar later is de hobby letterlijk uit de hand gelopen en heb ik nu sinds een jaar ook een winkeltje in Moktamee op het gelijkvloers aan de straatkant.
Als je op zoek bent naar een handgemaakte lijn, die volledig naar jou
wens kan gemaakt worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Ook kan je bij ons terecht voor natuurvoeding voor je hond of kat. Omdat ikzelf heel veel miserie gehad heb met mijn eigen hond, ben ik in de natuurvoeding terechtgekomen, en willen we mensen ook bijstaan in de zoektocht naar de juiste voeding voor hun viervoeter.

 • fb. vierkant-24
 • insta-25

BERT

295842023_745451769939887_6146510091352391206_n.jpg

Mijn naam is Bert Leysen. Mijn atelier met zicht op de speelplaats dient drie verschillende doelen: ik werk er aan een boek over de geschiedenis van het schooldomein waarin onze ateliers zich bevinden. Alle documenten die ik digitaliseer vind je terug op de facebookpagina Francesco Archief. Verder werk ik in mijn atelier aan muziekopnames voor de tweede cd van Kinky Bing (zie youtube). Ik maak ook olieverfschilderijen. Afhankelijk van mijn ‘mood of the day’ kan ik dus telkens kiezen waaraan ik werk. Heerlijk is dat, na een lange dag als leraar voor de klas.

 • facebook francesco archief
 • insta-25
 • insta-24
Bert

DANNIE

290289684_442652207410492_4809276549497705127_n.jpg

Dannie Nijsmans: altijd met vakantie.
Ik duik graag in stenen zoals seleniet, zeepsteen en harde albast, maar behandel ze met zachtheid en geduld en geef ze vorm.
Ik speel met kleur, verf en textuur en laat mijn doeken hun verhaal vertellen.
Bij Moktamee vind ik de nodige ademruimte om me te ontspannen, hoofdje leeg te maken zonder dat het allemaal ‘IETS’ moet worden. Je kan me in mijn atelier (op afspraak) bezoeken.
Hier geef ik ook workshops op vraag van geïnteresseerden, in heel kleine groepjes en/of individueel. Ik luister graag naar jullie verhalen, vragen, wensen, …

 • facebook dannie nijsmans
 • instagram dannie nijsmans
Dannie

FEMKE

Femke - Atelier ODE .jpg

Ik geef heel graag cadeaus en zeker als ik er iets persoonlijks in kan verwerken. Zo is Atelier ODE ook ontstaan. Ik studeerde ooit af als interieurarchitect, maar omdat ik graag met mijn handen werk, ging ik daarna een avondopleiding goudsmeden volgen. Het begon met een paar juwelen als geschenk voor vrienden en familie maar dat was zo plezant dat het bleef groeien en dat ik dit ondertussen, na enkele jaren, bijna voltijds kan doen.  

 

Ik werk graag heel bewust, met zoveel mogelijk respect voor mens en milieu. Je vindt op mijn werkbank bijvoorbeeld labo diamant, graspapier, gerecycleerd goud, zilver of andere materialen die ik graag een nieuwe bestemming geef. Alle juwelen kunnen altijd hersteld worden als er iets zou stuk gaan, ze zijn bedoeld om jaren en generaties te overleven.  

 

Verhalen boeien mij mateloos. Ik kan helemaal opgaan in ne goeie boek, film of een serie. Mensen die mij hun verhaal vertellen? Dan ben ik een en al oor. Als ik die verhalen dan ook nog mag vertalen in tastbare juwelen ben ik helemaal content. Zo komen de meeste maatjuwelen tot stand, aandachtig luisteren en daarna die verhalen beeld en vorm geven.  

 

Naast juwelen die helemaal op maat ontworpen worden, kan je bij Atelier ODE ook terecht voor juwelen die persoonlijk gemaakt worden door een gravure of voor wensjuwelen, dat zijn sieraden met een bijpassende wenskaart. Een leuk geschenk om iemand te laten stralen. Ik breng graag een ode aan de bijzondere momenten in het leven. 

 • facebook Atelier ode
 • instagram Atelier Ode
Femke

GEERT

Geert.jpg

Ik ben Geert Peelaerts, geboren en getogen Herentalsenaar, ingenieur, getrouwd met Diane en vader van 3 volwassen kinderen.   Commercieel actief in IT, maar in Moktamee uitbater/verhuurder van de fotostudio MoktNeFoto en all round fotograaf.

Het liefst werk ik met mensen en maak ik portretten met artistieke en fashion inslag.  Ook drone beelden, 360° fotos en films en  productfotos's, kortom vanalles wat.

Wa doeget kriebelen?
Dat foto's emoties teweegbrengen. Walter De Mulder schreef ooit "Fotografie is heimwee verzamelen voor de toekomst." Als een beeld een herinnering en associaties oproept aan vroeger, een gebeurtenis of een dierbare heeft het zijn doel bereikt.
Daarnaast ook dat mensen  over een portret zeggen, "dat is nu just de Jul, of dat is nu just Marieke, dan heeft een portret het wezen van de persoon gevangen.

 • Facebook mokt ne foto
 • instagram geert peelaerts

HILDE

Hilde

Ik ben Hilde Van de Pol. Ik schrijf poëzie, en soms schrijft poëzie mij. Het is dikwijls een chaotische speeltuin, maar altijd eerlijk: grond, tijdloosheid, potlood, wit papier, beelden, taal en ik. Delicaat, subtiel, sarcastisch, bikkelhard…: alles kan. En ontdek vooral de laagjes in mijn werk!


Ik vind mijn inspiratie overal: mensen, een blik, een gebaar, een voorwerp, woorden, een beeld, een kunstwerk… Het interessantste is de grens. Of net dat wat daar ver voorbij ligt.


Stilaan wordt mijn poëzie overal zichtbaar; ondertussen ook op de voorgevel van Moktamee!

 • Faceboek Hilde Van de pol
 • instagram Hilde van de Pol
Geert
Hilde
Anker 1

INGE

 • instagram woldinge
Inge

JAIMY

5069BD3519CF48E3962DE576B97CA94D.jpg

Jaimy Van der Sloten is een beeldend conceptueel kunstenaar. Zijn praktijk bestaat uit het opzetten van grotere projectomkaderingen waarbinnen artistieke acties kunnen ontstaan.

De focus ligt hierbij steeds op menselijke interactie, participatie en de achterliggende moraal en ethiek van menselijk gedrag. Esthetische keuzes worden vaak gemaakt op basis van inspiratie uit volkskunst, de kleur van zelfgekweekte algen en het dwingende karakter van ecologische materialen. Vanuit zijn opleiding in de klassieke schilderkunst zijn er vaak linken te leggen met zijn werk , linken die hij steevast zal ontkennen.

 

In een huidig kunstproject (2022-…) onderzoekt hij de ethische consequenties die volgen uit het sturende karakter van het badgessysteem van de Amerikaanse Boy Scouts. Deze worden in juxtapositie gebracht met een nieuw badgessysteem dat verder reikt dan het jeugdverenigingenleven en de vraag stelt naar het goede ethische menselijke leven. Aan de hand van brievencorrespondenties met schrijvers, kunstenaars, filosofen worden er voorstellen uitgewerkt voor acties.

 

Doorlopend is Jaimy ook oprichter en medeorganisator van ‘de Biënnale van Mol-Rauw’, een experimenteel kunstenfestival dat jaarlijks plaatsvind in het dorp Rauw in Mol. Een kunstenfestival dat ook wel ‘het Woodstock van de Kempen’ wordt genoemd, ondanks het gebrek aan muziek.

 

Onder de naam Parelpolijsters vormt hij een kunstenaarsduo met beeldend kunstenaar Niels Goos waarbij ze op komische manier een homoseksuele relatie veinzen om zo in geïnteresseerde  magazines hun ervaringen te publiceren.

 

Jaimy is deel van de Moktamee-community omwille van de vruchtbare omgeving die de creative hub biedt om verassend snel grote evenementen op te zetten met een minimale inzet en vooral om deel uit te maken van een groep gedreven creatievelingen die talenten uitwisselen met een niet dwingende wederkerigheid.

 • instagram jaimy
Jaimy
Josseleen

JOYZ

Joyz

KATRIN

Kostbaar Goed18.jpg

Hallo, ik ben Katrin Smets, opgegroeid in en rond Herentals. Ex-globetrotter, curieus naar van alles en nog wat en altijd in voor een nieuw project of een zot idee!

 

Ooit studeerde ik keramiek maar deed dit als hobby. Door een gelukkig toeval ben ik in het bezit gekomen van een keramiekoven. Daar moesten we wat mee doen! Alleen was mijn huis te klein en mijn goesting om samen te werken te groot. Een ruimte met een grote deur en inspirerend gezelschap vond ik bij Moktamee.

 

Ik heb mijn atelier vooraan aan de straatkant. Daar maak ik eigen werk maar als jij ook wil proeven van kleien kan je workshops volgen. Korte van een halve dag, dan maak je je eigen tas of kommetje. Voor wie er serieus tegenaan wil gaan heb ik ook lessenreeksen. Als je al iets van keramiek kent kan je vrij atelier boeken. Dan kan je  per halve dag komen werken en kan je helemaal je eigen ding doen.

 

Buiten mijn keramiekatelier ben ik ook lichaamswerker, mmmm... heerlijke massages, zachte aanrakingen en authentiek contact, dat is mijn passie!
Meer info daarover op www.katrinsmets.com .

Samen met mijn keramiekatelier is dat de fijnste job ter wereld! Eerst heerlijk zweven en daarna lekker gronden met de pollen in de klei! 

Welkom!

 • facebook kostbaar goed
 • instagram kostbaar goed
Katrin

KEVIN

IMG_20230208_165315.jpg

Hoi!

 

Ik ben Kevin en ik doe graag vanalles en nog wat. In mijn studentenjaren heb ik een opleiding circusdocent voltooid, een 7e jaar industriële computertechnieken gevolgd, en een masterdiploma productontwikkeling behaald. Daarna had ik echt wel genoeg van al dat studeren ;)

 

Mijn passie voor prototyping en computergestuurde machines heeft uiteindelijk geleid tot het oprichten van 2Mades, de makerspace van Moktamee. Ik vind het heerlijk om mee te brainstormen over allerlei ideeën en projecten. 

 

Als ik niet in de makerspace ben, vind je me waarschijnlijk terug in de bureau of zaal van Locorotondo, het circusatelier van Herentals en Turnhout.

 

Tot binnenkort?

 • kevin
Kevin

KLAARTJE

Klara (7 van 7).jpg

Klaartje is een multipotential die hoofdzakelijk werkt rond het thema vogels.

Zij werkt met klei, hout, papier, glas, steen, ijzer, wol, draad, schelpen, plastiek, kortom alles wat ze in haar handen krijgt.

Alles bruikbaar is om "iets" van te creëren: een juweel, schilderij, beeld, lichtinstallatie, raamdecoratie, servies, sprookjesboek, gedicht enzovoort.

Werkend vanuit intuïtie in plaats van planmatig denken, biedt de meest gekke resultaten. Steeds gelukkig met wat bij komt in mijn rariteitenkabinet, alles is uniek en onvervangbaar. Op aanvraag kunnen er workshops juweel maken, collage, moodboard, tiffany gegeven worden.

 • facebook klaartje gilliams
Klaartje

KOEN

Koen.jpg

Ik ben Koen Snoeckx en ik geloof in de kracht van ontmoetingen tussen mensen, organisaties en bedrijven die elkaar normaal gezien niet zo vaak tegenkomen. Bijvoorbeeld, zoals bij Moktamee, kunstenaars en ondernemers. Door de juiste context te creëren, kan je zorgen dat er gegarandeerd positieve en impactvolle dingen gebeuren die je op voorhand nooit had kunnen bedenken.

Ik geef daarover lezingen en workshops en ik kan ook advies en begeleiding geven bij het bouwen van innovatieve en impactvolle ecosystemen..

Als de gelegenheid zich aandient, begeleid ik ook ontwerpers en creatieve ondernemers bij de uitbouw van hun projecten en onderneming.

 • Linked in Koen snoeckx
Koen

LAURA

Hallo! 

Mijn naam is Laura, tattoo artiest, grafisch kunstenaar en oprichter van ALIEN Ink. In 2017, studeerde ik af als Bachelor in de beeldende kunsten. 

Sinds begin 2020 werk ik met volle goesting aan mijn eigen zaak.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in zelfexpressie door middel van mode en lichaamskunsten. Mijn missie is om mensen te helpen zichzelf te worden. Ik wil hen de durf geven om zich met trots en eerlijkheid te tonen aan de wereld.

Wat ik belangrijk vind in mijn tattoo studio, is de connectie met mijn klanten. Ik wil graag dat we samen tot een persoonlijk ontwerp kunnen komen, iets waar we allebei trots mee naar buiten kunnen komen.

Mijn specialiteiten zijn blackwork, dotwork en grafische tattoos. Dit zijn dus vooral tattoos met hoog contrast, arceringen en puntjes. Ik ben een perfectionist en zet graag de puntjes op de i. Ik hou van strakke lijnen met hier en daar een kleur accent. Voor meer info en voorbeelden; check zeker mijn portfolio!

 • facebook alien ink
 • instagram alien ink
Lore

LORE

Lore-tekent.jpg

Hoi, ik ben Lore! Ik ben een illustrator & vormgever uit Herentals. Ik hou ervan om heugelijke boodschapjes tussen mensen te (helpen) verspreiden. Zo maak ik wenskaarten en kerstkaarten met lieflijke illustraties, maar ook uniek geboortedrukwerk volledig op maat. Verder kan je bij mij terecht voor grafische vormgeving, illustraties op commissie en muurschilderingen. Mijn atelier vind je op de eerste verdieping van blok B bij Moktamee, naast de Trap-op-Shop!

 • fb Lore
 • insta Lore

LIESBETH

LIESBETH.jpg

Hallo allemaal, mijn naam is Liesbeth. Ik heb een passie voor kruiden, bloemen en wilde planten en ga er graag creatief mee aan de slag. Ik hou ervan het bos in te gaan en elke keer verwonder ik me hoe mooi de natuur die dag weer is en weer net iets anders dan gisteren. De natuur is dan ook mijn grootste inspiratiebron. Ik ben teacher Vedic Art, een vrije schildersmethode die creativiteit en persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Bij Moktamee heb ik mijn schilder- en tekenatelier. Van
harte welkom!

Liesbeth

LIEVE

IMG-20220708-WA0002.jpg

Ik ben iemand met een rusteloos brein dat al snel getriggerd wordt door alles wat met beeldende kunst, literatuur ,filosofie en actualiteit te maken heeft.
Ik verdwaal graag: onderweg zijn en verrast worden door een idee-
materiaal – verhaal stimuleert mijn creativiteit.
Zowat de oudste van het gezelschap, maar de energie die er bij Moktamee hangt houdt me jong. Ik vind er rust in tekenen en schilderen: zoeken naar vorm – lijn- vlak- kleur… maar ook in het samenwerken met de andere bewoners.

Ik heb geen website en er gaat er ook geen komen. Wie me graag
contacteert voor een of ander projectje kan me altijd mailen.


livaerts@gmail.com

Lieve

Locorotondo

deze.JPG

Kriz, Lien, Line, Mieke en Jolien zijn de Locoördinatoren van Locorotondo.

Wij zijn een hoopje circusenthousiastelingen met elk onze eigen sterkte.
Lien  s oprichter van Locorotondo, de vrouw van Kriz, mama van 3, coördinator, lesgever en vrijwilliger van Locorotondo. Legt zich toe op de coördinatie en administratie van de circusschool. Heeft veel instrumenten, maar speelt er niet zo vaak op. Wil een plek waar alles van Locorotondo samenkomt. Kan nieuwe acrofiguren uitvinden met haar eigen kinderen, en figuurlijk meer ballen in de lucht houden dan letterlijk.
Kriz is oprichter van de circusschool, de voorzitter van het bestuur, coördinator, materiaalmanager, lesgever, leerling, vrijwilliger, brandweerman, papa van 3, leerkracht, ambulancier, de man van Lien… Wil mensen gelukkig zien en -maken, een wereld waar geld niet meer zo’n grote rol speelt en een zaal voor Locorotondo. Wordt nog steeds gevraagd wat zijn échte werk is… Heeft altijd een vol to-do-lijstje. Kan brandjes blussen, les geven over les geven, handgebaren gebruiken tijdens een uitleg en ‘zoef zoef’ zeggen
Line maakt deel uit van Locorotondo, een hoopje circusenthousiastelingen met elk hun eigen sterkte.Is lesgever, medecoördinator, tolk (Frans en Italiaans) en student leerkracht secundair onderwijs Frans en Nederlands niet-thuistaal.Denkt aan alles waar de rest van ons team nog niet aan dacht en is multifunctioneel inzetbaar (organisatie van evenementen, teambuildingdagen, …).Daarnaast werkt ze aan het uitschrijven van onze pedagogie en zorgt ervoor dat de circusbijeenkomst ‘de Konvensie’ elk jaar een topevenement is.
Mieke is administratief ondersteuner bij Locorotondo en waakt over het papierwerk en de workshops.Kan goed haarknippen, grimeren en mooie dingen maken.Gaat graag op uitstap om nieuwe dingen te ontdekken.Heeft twee circusdochters die Locorotondo van in het begin hebben meegemaakt.Houdt van simpele dingen.
Jolien is de jongste van het Locorotondo-team en kan dus keigoe social-media-en. Ze is ook queer-circus expert en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Locorotondo!

 • facebook locorotondo
 • instagram Loco Rotondo
Locrotondo

LOUY

Louy

De symathiekste kapper van de Kempen met Syrische roots.
Heren, dames en kinderen, hij verwelkomt jullie graag in zijn salon.

 • facebook elegant haar stijl
 • instagram elegant haar stijl salon
Louy

MARIJKE

DSC_7334.jpg

Ik ben Marijke, content wanneer ik onderweg ben en altijd vertrekkensklaar voor een nieuw avontuur. Stilstaan is niks voor mij.
Ik maak foto’s, illustraties, huisstijlen, logo’s, prints, boeken en vooral plezier in alles wat ik doe.

En liefst vanal maak ik met die dingen impact.
Ik haal mijn energie uit mijn werk, omdat het niet aanvoelt als werk.

Voor de rest maakt mijn hart een sprongeske als ik in de bergen ben, hoog en ver weg van alles en iedereen of als ik op mijne velo zit (een combinatie van de twee is nog beter :))

 • insta-25
 • insta-24
Marijke

MARS

Mars zwart wit.jpg

Ik ben Mars.
Ik werk graag met verschillende elementen. Hout, metaal, elektrische componenten… Ik maak nu vooral tafels, stoelen maar ook lampen en surfplanken. Ik heb graag uitdaging daarom kan mijn werk hard verschillen. Momenteel heb ik 2 projecten lopen namelijk Schemerlicht Atelier voor tafels en lampen en dergelijke, en First Light. Surf/skate brand, ik maak dan surfplanken, skate planken en het bedrukken van de t-shirts.
Sinds kort geef ik bij Moktamee ook workshops zeefdruk. Meer info hierover vind je op mijn instagram.

Schemerlicht

 • instagram schemerlicht

First Light

 • facebook first light
 • instagram first light
Mars

NOËMIE

Noemie.jpg

Ik ben Noëmie woon sinds een paar jaar in het Herentalse met mijn vriend Tijmen en onze zoontjes Gilles & Faust. Ben ontzettend graag bezig met allerlei materialen van stof tot glas, meubels noem maar op. Met als hoofddoel vaak oude of gebruikte materialen een doorstart te geven of te hergebruiken.
 
Ik doe meubelstoffering en knap meubels op, maak decoratie in vorm van kussens, speel/rust matrasjes en andere dingen die het wolligheidgevoel oproepen. Ik ben ook graag bezig met het maken van ecosystemen in glazen objecten. Kleine wereldjes in glas om in te staren.

 • facebook studio wolligheid
 • instagram studio wolligheid
Noëmie

PATRICK

Patrick_by_Geert_Peelaerts_en_IDF.jpg

Ik ben Patrick Jouret, grafisch vormgever bij Flamingo Pet Products (4/5) en de rest van mijn dagen beleef ik als papa van vier en als “creatief explorateur”. Vanuit Moktamee bedenk en realiseer ik met
“Idée Fabriqué” ecologische decoratie en signalisatie. Helemaal op maat, naar jouw idee of wens en vrijwel uitsluitend op recycleerbare of gerecycleerde materialen. Je zal met jouw idee beslist een stevige indruk maken op familie, vrienden of klanten, maar dus niet op onze planeet.
Zelf ben ik gecharmeerd door reclames uit 1950 - ’60 en vintage prenten en landkaarten, die zijn vandaag perfect digitaal te reproduceren op kartonbord, hout, textiel, kussens en papier. Maar ook jouw eigen of mijn fotocollages en klassiekers van Michelangelo of Monet komen mooi tot hun recht op een canvaskader of kamerbreed textielbehang.
Na afspraak ontvang ik je graag hier op Moktamee om samen diverse materialen en demomodellen te bekijken en te voelen. Tot op de koffie!

 • insta Patrick Jouret
 • facebook Idée Fabriqué
Patrick

PHILIP

philip.jpg

Ik ben Philip Nuyts, een van de leden van Atelier Feniks, met als uitvalsbasis Moktamee.

Ik maak zeefdrukken, keramiek, schilderijen en mix-media…

 • fb. vierkant-24
 • insta-25
Philip

QUINTEN

IMG_2112.JPG

Onder het pseudoniem Supernapie maak ik videogames, maar bij Moktamee gebruik ik de ruimte vooral om schilderijen te maken. Ik vind het leuk om mijn verbeelding los te laten op een tweedimensionaal vlak. Het maakt niet uit of het een blad papier, een linnen doek of een beeldscherm is.

 • facebook supernapie
 • instagram supernapie
Quinten

RONNY

DSCF4421.jpg

Houtdraaier van mooie dingen. Gegroeid vanuit de passie voor het draaien, die al iets van een 20 jaar geleden is begonnen. Eerst in een kelder, dan in een tuinhuis. Van kleine probeersels naar grotere potten en objecten. De groei zat dus niet alleen in de jaren en de leeftijd, maar ook in de voorwerpen die ik draai. En vooral ook in de vorm en de afwerking ervan.

En het is ook de reden waarom ik naar Moktamee ben gekomen, om een 2de werkruimte te hebben die ruim is en werkt. Thuis in een tuinhuis draaien heeft zo zijn beperkingen. Mooie dingen maken dus. Die ofwel ook nog bruikbaar zijn ofwel gewoon mooi zijn om ergens te zetten en naar te kijken. Een mooie kom, met een aangename vorm. Misschien net iets anders dan een standaard kom, net iets meer dan gewoon dat. De vorm is belangrijk. Want na de jaren als de kleur vervaagt is dat het enige dat overblijft.

Kom gerust eens langs als ik er ben. Of neem contact op...

 • facebook ronny eelen
 • instagram ronny eelen
Ronny
Stephanie

STEPHANIE

Stephanie.jpg

Ik ben Stephanie en altijd onderweg. Het liefste van al ontdek ik graag nieuwe plekken, nieuwe dingen, andere vakgebieden. Dus een creatieve generalist die van alle markten thuis is. 

Mijn thuisbasis ligt in Herentals maar bekijk het als een nest, van hieruit vlieg ik uit om op ontdekking te gaan. 

 • insta-25

TIJMEN

Thijmen

Hi, ik ben Tijmen Holt en oprichter van SustainERP.
SustainERP is een software integrator gericht op bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden. We richten ons zowel op bedrijven die in hun kern sterk duurzaam opereren als bedrijven die op zoek zijn naar het wijzigen van hun bedrijfsmodel gericht op een betere toekomst.

 

Economische winst en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Technology en software is hiervoor een fundament.

 

Diensten die wij aanbieden zijn onder andere proces analyses, configuratie, maatwerk aanpassingen en projectmanagement. Bedrijven die graag hun activiteiten willen verduurzamen kunnen ook bij ons terecht voor een begeleidingstraject in deze duurzame transformatie.   

 • Linked in Thijmen
Tijmen

YANNICK

Yannick_DSC_6332.jpg

Mijn naam is Yannick Schepers. Als kleinzoon van een fotograaf is de camera nooit ver weg geweest. Als journalist voor een mountainbike magazine heb ik de camera herontdekt en sindsdien heb ik hem niet meer kunnen loslaten.
Met een open blik voor omgeving, mens en natuur ontdek ik de wereld door de lens van mijn fototoestel. Via mijn fotografie nodig ik iedereen die wil uit om deelgenoot te worden van de wonderbaarlijke wereld die schuil gaat achter het gewone en het uitzonderlijke.
Van festivalfotografie naar straatfotografie, van portretten van onbekende voorbijgangers tot uitgewerkte reportages en documentaires. Met het oog door de zoeker ligt de wereld voor het grijpen. Op mijn portfolio kan u mijn werk bekijken, benieuwd naar meer aarzel dan niet om mij te contacteren.

 • instagram Yannick Scheepers
Yannick

Goesting om deel uit te maken van onze community, maar geen nood aan een ruimte?

Samenwerken

Onze plekken zijn zeer schappelijk/betaalbaar aangezien ge zelf voor de inrichting zorgt.

Liever sober of eerder boemvol, doe vooral waar ge u goed bij voelt en creëer een plekske voor uzelf waar ge steeds de juiste vibe vindt. En, als we vol zitten, dan zette we u op de wachtlijst.

Een eigen werkplek

branding elementen-41.png
branding elementen-42.png

BRICKNIC

De jonge designers-ondernemers van Bricknic ontwikkelden een modulair kooksysteem. De steen brengt mensen samen tijdens evenementen die teamwerk en een communitygevoel opwekken.

Koop een Brick en je hoort er bij! Voor onze opening deden we al een Bricknic feestje en de kans is groot dat we er nog wel eens doen. Als ge ne steen koopt, zijde helemaal klaar om mee te komen doen.

SAMENWERKEN

Wilde samenwerken met MOKTAMEE  voor een specifiek project, hebde de community iets te bieden of hebde een ander zot idee? Zijde me uw bedrijf op zoek naar inspiratie of een verrassende samenwerking?

Wij staan voor heel veel open dus laat ons zeker iets weten.

Schermafbeelding 2022-09-21 om 14.47.08.png
Element-09.png
bottom of page