Wil je deel uitmaken van de community én Moktamee een hart onder de riem steken?

Dat kan! Koop een steen en nodig jezelf uit op de Moktamee Bricknic

Iedereen die de community steunt, maakt er ook deel van uit en voor hen organiseert Moktamee een passend feest zodra de COVID-barometer het toelaat (hopelijk vóór de zomer van 2021).

Bricknic is een gezamenlijke kook- en eetervaring die geïnspireerd is door eeuwenoude Oost-Afrikaanse tradities van samen komen en eten. Deelnemers doen rauwe ingrediënten in een uitgeholde baksteen en bouwen er vervolgens een oven mee. Nadat de collectieve oven een uurtje is gestookt, kan iedereen vervolgens genieten van de gemaakte creaties. De bakstenen zijn herbruikbaar en je kan er ook in de oven of op de barbecue mee koken. Dus iedereen met een Bricknic-steen kan op eigen initiatief Bricknics organiseren.

Het concept is uitgevonden door enkele afgestudeerde ontwerpers van de Design Academy in Eindhoven. Iedereen die op hun site een Moktamee-steen koopt, steunt daarmee de community met een kleine financiële bijdrage (€15 per verkochte Moktamee-steen) en krijgt automatisch een uitnodiging zodra de datum van de post-COVID Bricknic bekend is.

Koop hier je steen

Wil je Moktamee op een andere manier steunen?

Ben je bijvoorbeeld een geëngageerde bedrijfsleider en wil je de community sponsoren, een specifieke bewoner een duwtje in de rug geven, je eigen medewerkers laten inspireren door de creativiteit van Moktamee? Maak dan zeker een afspraak en we zoeken een samenwerking waar we allebei blij van worden. Mail naar lancering@moktamee.be.

Bovenrij 30, blok-L,
2200 Herentals
ingang langs Nonnenstraat
(poort tegenover huisnummer 19).

 

Vanwege COVID-19 enkel toegang voor bewoners en op afspraak