Werkplek

pijl-03.png

Een eigen werkplek of atelierruimte waar ge u volledig kunt uitleven?
Dat kan bij MOKTAMEE.

Ge betaalt €120 tot €195 per maand als ge de plek alleen gebruikt. En de helft of 1/3 per maand als ge een plek deelt met een of twee andere bewoners
(bv. als jullie toch op andere momenten van de dag of week willen werken). 

Daarvoor krijgde ongeveer twintig vierkante meter waar ge volledig u goesting mee kunt doen.
Ge hebt 24/24 toegang, wifi, nutsvoorzieningen en het beste vanal:
een kei sjowe community van gedreven creatievelingen.

Daar kunde ni voor sukkelen e?

Moktamee_9.jpg

Workshopruimte 1

 
34D7DBE1-5694-484F-8A63-55FC0F066C3A.JPEG

Workshopruimte 1 is een gezellige ruimte van 80 vierkante meter die gestyled wordt door de makers van MOKTAMEE, wat zorgt voor een unieke sfeer.

De ruimte heeft daglicht langs beide kanten door de vele ramen. Deze kunnen volledig verduisterd worden en maakt het lokaal zeer geschikt als presentatieruimte, voor creatieve brainstorms etc.

Naast een whiteboard zijn er ook voldoende stoelen en stopcontacten beschikbaar. Andere voorzieningen in overleg.

 

Ruimte 1 en 2 bevinden zich op de 2e verdieping en staan met elkaar in verbinding. Ze zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.
 

Workshop ruimte 2

Deze workshopruimte is een grote lege ruimte van 100 vierkante meter. Er is veel daglicht en de ruimte kan ook verduisterd worden. Een tafel en meerdere stoelen zijn aanwezig en er zijn voldoende stopcontacten. Er is ook een schoolbord om op te schrijven en een witte muur om op te projecteren. Andere voorzieningen in overleg.

Deze ruimte is ideaal voor hands-on workshops of voor flexibele opstellingen tijdens presentaties, opleidingen etc.

Ruimte 1 en 2 bevinden zich op de 2e verdieping en staan met elkaar in verbinding. Ze zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Moktamee website_6.jpg
Moktamee website auditorium.jpg

Auditorium

Het auditorium is een grote lege ruimte van 180 vierkante meter. Er is een witte muur en een oprolbaar scherm om op te projecteren (geen eigen projector, tafels noch stoelen aanwezig). Verdere voorzieningen in overleg.


Het auditorium bevindt zich op het gelijkvloers, heeft een aparte ingang en is toegankelijk voor rolstoelen. Deze ruimte is enkel beschikbaar tijdens weekends, schoolvakanties en buiten de schooluren.