Mars

Wie zedde gij?
Ik ben Mars, ik heb lang een passie gehad in auto's en brommers, ik sleutel graag aan motoren en ik vind het leuk om een vastgelopen motor weer tot leven te brengen. Maar wegens plaatsgebrek en niet voldoende middelen heb ik het moeten opgeven. Ondertussen heb ik andere leuke dingen gevonden om te doen. Onder andere muziek maken en op reis gaan.

Wa mokte gij? Ik werk graag met verschillende elementen. Hout, metaal, elektrische componenten… Ik maak nu vooral tafels, stoelen maar ook lampen en surfplanken. Ik heb graag uitdaging daarom kan mijn werk hard verschillen. Momenteel heb ik 2 projecten lopen namelijk Schemerlicht Atelier voor tafels en lampen en dergelijke, en First Light. Surf/skate brand, ik maak dan surfplanken, skate planken en het bedrukken van de t-shirts.

Wa doeget het kriebelen? Het kriebelt om meer te willen weten over dingen die ik leuk vind, ik heb constante honger naar kennis. Ik wil graag meer weten over andere technieken en kunst. Ik vind dat kunst een brug maakt tussen de mensen en het doet mensen nadenken.

Waar kunne we a online vinne?
@schemerlicht
@first light